Η «Μεγάλη μας Οθόνη»

Από σήμερα η κατηγορία του φιλοξενεί τις αξέχαστες εκείνες ταινίες, που αποτελούν και το σκηνικό της σελίδας, είναι σχεδόν έτοιμη και σας περιμένει να την επισκεφθείτε. Τα φιλμ είναι χωρισμένα σε κατηγορίες και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε την κάθε μια από αυτές, ώστε να σας αποκαλυφθεί το περιεχόμενο. Όλα ξεκινούν στην πλοήγηση σας, με ένα απλό κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://wp.me/P2derF-ca

Σταδιακά θα προστίθενται ταινίες σε κάθε κατηγορία, ούτως ώστε να φιλοξενήσουν ακόμη περισσότερες και να καλύψουν τις προτιμήσεις όλων μας. Η πρώτη κατηγορία που ετοιμάσαμε και για την οποία φτιάχτηκε το ενημερωτικό αυτό σημείωμα, είναι τα CLASSIC FILMS. Μια κατηγορία που ενσωματώνει πολλά διαφορετικά είδη ταινιών, αλλά προσεκτικά επιλεγμένα, ώστε να δίνουν ένα στίγμα και να λειτουργούν σαν μια εισαγωγή στο τεράστιο αυτό θέμα. Τι θεωρεί ο καθένας μας σαν «κλασσικό», ειδικά στην περίπτωση του κινηματογφράφου, είναι εντελώς υποκειμενικό. Σίγουρα υπάρχουν διαφωνίες και είναι λογικό άλλωστε. Θα χαρούμε να ακούσουμε και τις δικές σας.

Τα CLASSIC FILMS του CINE OASIS, βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://wp.me/P2derF-cf

Τέλος, να αναφέρουμε και δύο λόγια για το σκεπτικό μας. Οι ταινίες που αναρτώνται σαν διαθέσιμες προς ανάγνωση, βρίσκονται ελεύθερα στο You Tube και δεν δεσμεύονται από κανενός είδους πνευματικά δικαιώματα, καθώς οι δικαιούχοι τους τις έχουν παραχωρήσει σε public domains. Ελεύθερες δηλαδή, ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες. Δεν πρόκειται ποτέ να αναρτήσουμε στο Cine Oasis, ταινία με Ελληυνικούς υπότιτλους, είτε είναι φτιαγμένη από ιδιώτη, είτε βρίσκεται στο εμπόριο. όπως δεν πρόκειται να αναρτηθούν και ταινίες, των οποίων η προβολή θίγει τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και οι οποίοι δεν συμφωνούν με την προβολή τους. Ακόμη, στα απαγορευτικά μας να προσθέσουμε, την πρόθεση όλων μας να μην μεταλλαχθεί η νοσταλγική αυτή σελίδα σε μια ακόμη που δεν θα σέβεται τον κόπο των συνανθρώπων μας, παραθέτωντας links για ελεύθερη λήψη. Το Cine Oasis δεν έχει κανέναν περιορισμό – για κανέναν αναγνώστη. Δεν ζητάει οικονομικά ανταλλάγματα για τίποτα, απ` ότι περιέχει. Όμως αυτό δεν σημαίνει, πως θα καπηλευόμαστε τον κόπο άλλων, ή ότι θα δίνουμε αρχεία ελεύθερα για λήψη, θίγοντας τα συμφέροντα εταιρειών και δημιουργών!

Καλές προβολές να έχετε!

About Corto

Ασχολούμαι με το σκίτσο και τα κόμικς. Και στις δύο περιπτώσεις ακολουθώ το συναίσθημα. Θα προτιμούσα να μείνουν όλα αυτά στη σφαίρα του ερασιτεχνισμού, αλλά ...καμιά φορά η ζωή έχει άλλη γνώμη. Μισώ την υποκρισία και την αχαριστία και αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος...

Posted on Μαρτίου 6, 2012, in Classic Films, History of Cinema, Η Ιστορία του Σινεμά, Κινηματογράφος, Κλασσικές Ταινίες and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: